Najib’Palace

Personal weblog with news of software, hardware, technology, tips and tricks

Hola….Selamat Pagi all..

demn…ni dah berapa kali juta ntah aku create blog…blog yang lama lost passwd dan x dapat nak recover ( http://asukiz.blog.com/ ).. sedih betul…tapi takpe…life must go on..

today nothing yang menarik berlaku….just meeting bout mol debit mastercard. yeah! for skool kids to show their eksen guna kad kredit🙂

baru je sudah download video klik haram yang nyanyi lagu negarakuku tu…..komen dari aku..corak musik dia best gak…tapi ayat dia nyanyi tu spatah haram aku x faham….

last thing nak buat malam ni..upgrade psp firmware kesayangan aku…dah nak start kaki gaming console balik dah ni…ihihih orait arr see you after diz yah!! chow….Dont forget before sleep pray first yah! -chiow-

August 8, 2007 - Posted by | FrEaKinG PoStInK

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: