Najib’Palace

Personal weblog with news of software, hardware, technology, tips and tricks

Merdeka!!

yi ah yi ah……merdeka taun ni mmg boring arrr…takde sambutan kat stadium kota bharu nie….demn demn sungguh boring skali…sebabnye ada 2 event sempena merdeka ni….first event pertama ada kat k.lanas ( parti umno punye ) gempak wooo…….tapi second event ni dibuat oleh kerajaan negeri kot…tak la gempak sangat tapi ok la..

 tengah aku lepak lepak kat hostel ni..ada lak budak perempuan mintak tlg bukak pintu bilik dia sebab terkunci kat dalam. ..so apa lagi…panggil member member yang otai bukak kunci.  so after that we talk talk on kopi korner we decide to go outside watch merdeka but…what a demn….we langsung tak jumpa benda yang menarik kat stadium kecuali pakwe makwe yang macho/seksa…hahhaa.. what a damnnn……..

 sekarang we still borak borak kat korner kopi hotel ni…bored seh taktawu nak buat ape nih…rasa nak lempang je pasal boring sangat ni…

August 30, 2007 - Posted by | FrEaKinG PoStInK

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: