Najib’Palace

Personal weblog with news of software, hardware, technology, tips and tricks

Hiak

Haik arigatos nikowa achima!

aku sendiri pon sudah pening mana satu blog nak write ni..tapi takpe la..try blog kat frenster jap..kalau okeh je terus on ngan blog ni…nampak cam tak serabai sangat je fungsi blog frenster…

ha hari ni mmg boring habis!…kerja lum siap lagi pastu paperwork pasal review phone ni lum anta lagi..arhh bosannye nak test model phone ni..kalau ada pembantu wanita yang cantik kan best…sambil menyelam minun air..hahaha… ada sesapa sudi ke?

hari ni tengah test phone Sony Erikson W580 dgn Compaq Ipaq Pocke t Pc..pergh..sungguh boring nak buat research pasal apps pocket pc dengan sony erikson mobile phone ni…ape pon tabik sprink kat model W580 ni sebab flash standed menu dia cun..tapi a little bit lagging nak browse menu apps dia.. phone nie support gprs dengan egde version class 1.0 jek. hmm UMTS support takde. layan je la… phone W580 ni berbaloi nak beli kalau anda pengemar muzik,gila muzik,sangat mementingkan muzik dalam hidup anda,muzik sebagai terapi diri anda!. go get it baby!.. kalau awek pakai pon cun sebab model ni jenis sliding. reka bentuk plak agak solid. mmg design phone up2date!.

hmm pasal compaq ipaq pocket pc lak..tak banyak yang nak dikomen sebab aku lum sempat nak sentuh banyak lagi pocket pc ni…hanya sempat check running os Windows Pocket CE 3.0 dan tak banyak apps yang build in. bateri lak cepat sungguh kering..cam drakula la plak..ni je sempat aku review ringkas ringkas pasal pocket pc compaq dengna sony erikson W580 ni.

September 6, 2007 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: