Najib’Palace

Personal weblog with news of software, hardware, technology, tips and tricks

Karen

Hi Guys and GaLz….najib nak intro kan awek ciut ni..cuba tengok gambar dia dulu then najib tell the next story okeh?

9865353796l_2  

53177562963l

53179849308l

53363425487l 

53576614803l

60584752110l_1

hihihi kiut kan? well kepada sesapa yang tak kenal lagi dengan gadis si chantik kiut molek ini…Dia nama karen..well know as malaysian singer song! awww….mmg best sangat vokal suara dia…kalau korang dengar lagu Malaysia Gemilang yang dinyanyikan oleh Karen ni..pergh…mmg best best!!!

korang boleh tengok gambar/lagu/ape ape je la kat website friendster dia nieh…

> http://profiles.friendster.com/25154061

kasi rating full star kat karen sebab jarang chinese ppl can sing malay song like karen aaa🙂 lagipun dia cute sesangat!..hahaha
53176036482l_3

September 15, 2007 - Posted by | Awek, Cun, Penyanyi

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: