Najib’Palace

Personal weblog with news of software, hardware, technology, tips and tricks

The Owner >

Aku? hmmm seorang yang down to earth person…senang nak cakap aku adalah open minded person, banyak sense of humor, suka ketawa sampai muntah, suka lepak² dgn kawan² humor tahap cipan². suka mencari kawan dan hate to messin around with farking people. aku bukan penakut tapi tak dapat nak tolong diri aku untuk menjadi jahat. tErIma SeaDanya SiaPa disEKeLilIng aKu YaNg MeNerimA AKu seAdAnYa.

 

shek.jpg

Please Visit


a friends blogs
Furkan
Hatta a.k.a beckam kelate
Fairuji a.k.a Faisal

Manga
toriyamaworld
mangaproject
manga-daisuki
omanga
pinoyotaku
abildsoe
certhy.mircx
mangasync
mangatranslation
manganews
ezmanga.com
animenewsnetwork
production-ig
animenewsnetwork

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Comments »

  1. wahh.camner ko nyer page ini gempak sekali.. aku penin nak wat camner .. huhuhuhuu.. tulun broooo~!

    Comment by fairuji | September 17, 2007 | Reply

  2. waiii…
    aiyark…
    makin hensem kamoo yah..
    bz sokmo niee~!

    Comment by fairuji | September 25, 2007 | Reply

  3. owh..nak tau knape arr.. ahhaha..
    sebab..nyer..aku xmo letak pic cengitu..
    mengilak ke kamu….lain2 nampak mati liau..mau jawab…huhuh..cover me~!…nanti2 akan aku letak..it so dangerous~!

    Comment by fairuji kizura | September 27, 2007 | Reply

  4. wei.. selamat hari rayeee.. nk duit rayeee jugak~!

    Comment by fairuji kizura | October 5, 2007 | Reply

  5. hmm.. mcm tu rupanya rupa hidirN.pnf, memang tak tau pun dari segi teknikal, tapi mcm mana nak buang bendah alah ni dari PC ye… dah try macam-macam antivirus tapi tak berjaya… harap dapat membantu, selamat hari raya !!

    ariyako: cara terbaik ialah menformatkan pc anda. kalau tak nak format zoul gunakan online anti virus scanner tapi sebelum tu pastikan files “hosts” dicheck up kan dulu kandungannye, mana la tau kot kot virus tu ada modify files “hosts” tu supaya zoul x dapat melayari website anti virus.

    Comment by Zoul | October 25, 2007 | Reply

  6. Hullaa bro… saya nie budakk dari sabahan nak blaja macam mana nak buat bot tanam irc.. i mean bot ini auto masuk kat pendrive orang then autoset kat pc yang lain semasa dierr masukkan pendrive tue kat pc lain… i need u help

    Comment by Sabahan | January 12, 2008 | Reply

  7. 🙂

    Comment by bibomedia.com | March 7, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: